Deze morgen was het weer vroeg opstaan. Om 8 uur 45 kwam de bus ons ophalen om naar Chaudfontaine te gaan. Ik wist niet waar dat was !!

Om 10 uur kwamen aan een oud fort, een overblijfsel van de 2de wereldoorlog. Daar werden we  verdeeld in groepjes van 12 of 13 kinderen en begon het grote avontuur. Overal waren er draden gespannen  waar we ons moesten aan vast klikken (bevel van de monitoren voor onze veiligheid) en dan kon het klimmen en klauteren beginnen.  De hoge muren op en dan weer aan een kabel, met een rotvaart, naar de andere kant, om dan weer lang de opgehangen ladders terug te keren. Daar kregen we wel honger en dorst van.

Na het eten begonnen we door tunnels te kruipen en allerlei kamertjes in en uit met rook en weinig licht, en overal figuren die ons leken te volgen. Om half 4  was het tijd om terug naar huis te gaan. Wat hebben Angela, Rune en Amber een reuze dag gehad. Dit was hun reactie:

Voor Amber was het een héééééle mooie dag, Angela en Rune hebben haar een beetje over haar hoogtevrees heen geholpen en het naar  beneden glijden  vond ze het fijnste.

Voor Rune was de hele dag een groot avontuur, waar hij enorm van genoten had.

Voor Angela was het touwenparcours het leukste en in de grot was er die “enge” man die hun volgde en die leek op “de Ludwig”.

En voor mij (Pico) was het weer een dag in het bijzijn van blije kinderen, ik hoop dat ik nog dikwijls mee mag !!!

Dikke poot en natte lik van Pico.

TV Limburg op bezoek

schilderswijk

Nieuws uit Toubacouta

  • Voetbaltruitjes

    Bruno Carota uit de Schilderswijk zorgde voor complete voetbaluitrustingen voor de plaatselijke voetbalploeg in Senegal.

  • Gift 250 euro

    Met onze gift van 250 euro werden 15 mangobomen gepland en zand en cement gekocht voor de fundamenten van het nieuwe klaslokaaltje.

Go to top